0 Minicart
0 ks
0.00

Tlakové hrnce

Tlakový hrniec výrazne skracuje čas prípravy jedál, vďaka čomu ušetríte aj na energiách a investícia sa vám vráti. Vývar alebo fazuľu nebudete variť pol dňa, do hodiny budete mať obed na stole. Princíp je založený na pare, ktorá v uzavretom hrnci vytvára pretlak a ten má za následok, že jedlo sa varí pri vyššej teplote ako u bežných hrncov.
Objem – závisí od množstva jedla, ktoré zvyknete pripravovať, v ponuke sú tlakové hrnce s objemom od 3 do 9 litrov.
Bezpečnostné prvky – používanie tlakového hrnca má svoje riziká. Nahromadená para musí byť v malých množstvách odvádzaná von, aby hrniec neexplodoval, preto sú hrnce vybavené ventilom. Niektoré modely ich majú viac pre väčšiu bezpečnosť.
Materiál – tlakový hrniec musí byť z kvalitného materiálu. Väčšinou ide o nerezovú oceľ so sendvičovým dnom, ktoré zabráni pripáleniu jedla.

Empty note Tento zoznam je prázdny.
Chcete dostávať
čerstvé novinky?