0 Minicart
0 ks
0.00

Čokoládové fontány

Čokoládová fontána na seba púta najväčšiu pozornosť, či už organizujete oslavu pre deti, večierok, alebo sa iba pravidelne stretávate so známymi u vás doma. Vždy sa okolo nej zoskupí hlúčik ľudí, nadšene máčajúcich kúsky ovocia do tečúcej čokolády a vychvaľujúcich hostiteľa.
Pokiaľ máte v pláne časté používanie čokoládovej fontány, vyberajte si z profesionálnych spotrebičov, no na príležitostné využitie vám postačí cenovo dostupnejšia domáca fontána.
Výška čokoládovej fontány – udáva sa v počte kaskád, pričom berte do úvahy aj ich výšku.
Pomer objemu nádoby a minimálneho množstva čokolády – od objemu nádoby sa odvíja množstvo obslúžených hostí, vychádzajte z predpokladu ich počtu. Minimálne množstvo čokolády vám napovie koľko čokolády je potrebné na vytvorenie kaskádového efektu, myslite pritom na fakt, že čokoláda sa bude rýchlo „miznúť“ a efekt sa môže rýchlo stratiť.
Príkon – má vplyv na rýchlosť ohrevu a tým pádom aj dobu, za ktorú sa čokoláda rozpustí.
Druh čokolády – už pri kúpe fontány myslite na druh čokolády. Na kvalite sa neoplatí šetriť, môže to mať za následok pokazený efekt fontány. Aby čokoláda tiekla a zároveň dobre chutila musí obsahovať aspoň 60 % kakaa.

Empty note Tento zoznam je prázdny.
Chcete dostávať
čerstvé novinky?